Yrityksen palkkahallinto ajan tasalla – Keski-Suomi

Tilaa palkkahallinnon palvelut

Taloushallinnon ja kirjanpitopalveluiden ohella meiltä on helppo tilata palkkahallinnon palvelut yritykselle. Yrityksesi palkkahallinto hoituu osaavissa ja kokeneissa käsissämme aina aikataulussa ja ongelmitta. Tutustu palkkahallinnon yksityiskohtiin ja kysy meiltä lisää.

Luotettava sähköinen palkkahallinto

Visma Fivaldi -järjestelmä ei ole ainoastaan taloushallintojärjestelmä, vaan se toimii myös laajemmassa mittakaavassa kirjanpito- ja palkkahallintojärjestelmänä. Tarjoamme yrityksille Fivaldin kautta toteutettavan palkkahallinnon joko osana kokonaisvaltaista taloushallinnon palvelupakettia tai yksittäisenä palveluna. Sähköisesti hoidettu palkkahallinto on paitsi kustannustehokas myös luotettava tapa hoitaa yrityksen palkkojen maksut.

Keskittämällä palkkahallinnon ja muut talousasiat meille yritys säästää aikaa, vaivaa ja rahaa, kun kaikki tärkeät tiedot ovat saatavilla samasta paikasta. Visma Fivaldin kautta palkkahallinnon palvelut on helppo yhdistää muihin palveluihin.

Palkanlaskennan palvelut

Palkanlaskenta on suoraviivainen mutta työläs prosessi. Tästä johtuen se onkin suositeltavaa jättää luotettavan tilitoimiston harteille. Teemme yrityksen palkanlaskennan alusta loppuun lain ja verottajan vaatimalla tavalla. Näin sinun yrityksellesi ei jää huolehdittavaa ja voit keskittyä tekemään omaa työtäsi ilman huolta palkkojen maksusta.

Palkanlaskennan prosessi muodostuu seuraavien etappien kautta: palkanmaksu – ilmoitukset verottajalle – työnantajan velvoitteet – palkkatodistukset – vuosi-ilmoitukset – tulorekisteri.

Vuonna 2019 voimaan tullut tulorekisteri on antanut yrittäjille uusia mahdollisuuksia mutta myös uusia haasteita palkkahallinnon asioissa. Me hoidamme myös tulorekisterin päivittämisen aina ajallaan.


Hoidamme lisäksi yrityksen rekisteröintiin liittyvät asiat ja tarjoamme muut palvelut osana asiantuntijapalveluitamme. Tutustu näihin palveluihin linkin kautta.

Asiantuntijapalvelut

Työehtosopimusasiat kuntoon

Emme tarjoa ainoastaan palkanlaskentaa ja muita palkkahallinnon palveluita Keski-Suomen yrityksille. Kokeneena tilitoimistona tunnemme myös eri alojen TES-kiemurat ja yksityiskohdat erittäin hyvin. Tarjoamme kattavat palvelumme yritysten ja yrittäjien tarpeisiin kaikissa TES:iin liittyvissä asioissa. Yrittäjä on kuitenkin aina vastuussa siitä, että palkat on tulkittu alaa sitovan TES:in mukaisesti. Me avustamme ammattitaidolla yrityksiä tulkitsemaan palkkataulukkoja, jotta palkat maksetaan oikein ja ajallaan. Näin vältyt ongelmilta ja kalliilta riitaprosesseilta.