Sähköinen taloushallinto yrityksen ja yrittäjän tarpeisiin – Keski-Suomi

Kysy taloushallintopalveluista

Tilitoimisto T Pesonen Oy tarjoaa tehokkaan ja kaiken kattavan sähköisen taloushallintojärjestelmän asiakkailleen. Käyttämämme Visma Fivaldi -järjestelmä on vastaus kaikkien yritysten taloushallinnon tarpeisiin. Tutustu sähköisen taloushallinnon etuihin ja ominaisuuksiin ja ota meihin yhteyttä saadaksesi lisää tietoa.

Sähköinen taloushallinto on yrityksen tukijalka

Sähköinen taloushallinto on oleellinen osa tehokasta ja nykyaikaista yritystoimintaa. Nykyaikaiset sähköiset taloushallintojärjestelmät mahdollistavat yrityksen ja tilitoimiston tehokkaan ja reaaliaikaisen yhteistyön jakamalla samat tiedot molemmille osapuolille. Tilitoimisto pääsee helposti käsiksi yrityksen taloustietoihin ja pystyy ylläpitämään ajantasaista kirjapitoa tehokkaasti. Yrittäjä saa näin jatkuvasti ajantasaista tietoa yrityksen taloudellisesta tilanteesta ja tilitapahtumista ilman ylimääräistä työtä.


Sähköisen taloushallinnon myötä asiakkaan tilitoimistoyhteistyö nousee aivan uudelle tasolle.

Sähköiset taloushallintojärjestelmät tuovat seuraavia etuja:
  • reaaliaikainen kirjanpito
  • helppo kirjanpitoon integroitu laskutuspalvelu
  • sähköiset käteiskuitit
  • paperitöiden minimointi
  • nopeat neuvonta- ja konsultaatiopalvelut.

 *  kaikki vanhat laskut aina löydettävissä nopeasti


Sähköisen taloushallinnon tueksi: YTJ Yrityshaku ja Verkkolaskuosoitteisto.

Sähköisen taloushallinnon edut

Nykyaikaiset taloushallinto-ohjelmat helpottavat yrittäjän elämää huomattavasti. Lukuisat sähköiset taloushallintojärjestelmät mahdollistavat mm. tehokkaan yhteistyön tilitoimiston ja yrityksen välillä, nopeat asiantuntija- ja konsultaatiopalvelut, keskitetyn laskutuksen ja taloushallinnon sekä sujuvan taloushallinnon hoitamisen. Kaikki nämä edut vähentävät yrityksen paperityötä ja tekevät taloushallinnosta helppoa, nopeaa ja vähentää yrittäjän byrokratiaa.

Olemme nykyisin yhteistyössä kotimaisen eTasku-palvelun kanssa. eTasku mahdollistaa kuittien ja laskujen keskittämisen yhteen järjestelmään. Näin säästät paljon aikaa ja vaivaa ja pystyt seuraamaan yrityksen tuloja ja menoja helposti yhden järjestelmän kautta. Tutustu eTasku-palveluun tarkemmin täällä tai kysy meiltä lisää.


Pääohjelmistona käytämme laadukasta Visma Fivaldi -järjestelmää asiakkaidemme taloushallinnon hoitamiseen. Tutustu myös kirjanpitopalveluihimme, jotka ovat integroitu osaksi sähköistä taloushallintoa.


Parin vuoden ajan olemme myös tuottaneet tilitoimistopalveluja kotimaisen NetBaron pilvipalvelun käyttäjäyrityksille. Laajasta NetBaron sovellusperheestä löytyy mm. integroitu kassaominaisuus, mikä yllättävästi useimmista kilpailevista järjestelmistä puuttuu.


Kirjanpito

Visma Fivaldi -taloushallintojärjestelmä

Pääjärjestelmänä meillä on käytössä Visma Fivaldi -talous- ja kiinteistöhallinnan ohjelmisto, jonka avulla saamme hoidettua taloushallinnon asiat reaaliaikaisesti asiakkaan toivomalla tavalla. Fivaldi on suunniteltu palvelemaan yrittäjän ja tilitoimiston tarpeita parantamalla kahdenvälistä yhteistyötä ja taloustiedon vaihtoa. Ohjelmisto on erittäin joustava ja käyttäjän tarpeisiin mukautuva, ja se mahdollistaa kirjanpidon yksinkertaisen hoitamisen monilla eri toimialoilla. Fivaldin avulla hoituu myös kiinteistöyhtiöiden taloushallinto erittäin helposti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Visma Fivaldin mahdollisuuksista. Yrityksesi on helppo siirtyä sähköisen taloushallinnon aikaan kanssamme ja leikata turha paperityö pois arjesta. Tutustu Visma Fivaldiin tarkemmin täällä. Fivaldi on yhteensopiva uuden Tulorekisterin kanssa.